linkbuilding

 

Wanneer u uw vindbaarheid wilt verbeteren is linkbuilding daar een veel gebruikte tool voor. Dit doet u door middel van een blog met daarin een linkje naar uw pagina. Door het gebruik van deze tool wordt uw website beter gevonden omdat deze hoger zal eindigen in organische zoekopdrachten. Het vervelende hiervan is dat het een tijdrovende klus is. Overweeg daarom eens om dit uit te besteden.

Bij linkbuilding plaatst u een blog met daarin een linkje naar uw pagina, op een relevante website. Dit heeft twee voordelen:

  1. Bezoekers van de desbetreffende website die uw blogartikel lezen, hebben de mogelijkheid om op de link te klikken. Hiermee komen ze automatisch op uw website terecht.
  2. Door goed gebruik te maken van linkbuilding, eindigt uw website hoger in organische zoekopdrachten.

Door blogartikelen te schrijven die inhoudelijk op het desbetreffende onderwerp ingaan, belonen zoekmachines u door uw pagina hoger te laten eindigen in organische zoekopdrachten. Wanneer u veel met SEO bezig bent, merkt u al snel dat linkbuilding erg veel tijd in beslag neemt. Wij nemen deze tijdrovende klus graag van u over. Wij kunnen de gehele linkbuilding voor u uit handen nemen. Denk hierbij aan:

  1. Het benaderen van relevante websites om een blog artikel te plaatsen.
  2. Een blogartikel schrijven dat bij uw pagina past.

Lijkt het u interessant om door middel van linkbuilding hoger te eindigen in organische zoekopdrachten, maar ontbreekt het u aan tijd? Of bent u zelf een SEO specialist en besteedt u linkbuilding liever uit? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden! Wij helpen u graag om te scoren met linkbuilding.