Content Marketing

Wij helpen u graag om uw doel te bereiken, wij ondersteunen u graag met de content die u wilt plaatsen. Vaak kost het u veel tijd om content te creëren die uw doelgroep aanspreekt. Daarom doen wij dit graag voor u, dit is immers ons vakgebied. Op deze manier kunt u doen waar u goed in bent. Op deze pagina leggen wij u uit hoe we dit doen.

Verdiepen in uw doelgroep

Iedere branche is anders, daarom verdiepen wij ons hierin. Wij willen graag weten wat er in uw branche gevraagd wordt. Waarschijnlijk heeft u een bepaalde doelgroep en wilt u deze ook op een bepaalde manier aanspreken. Daarom bespreken wij dit allereerst met u. Zo kunnen wij ons gericht verdiepen in uw branche en doelgroep.

SEO teksten

Nadat wij ons verdiept hebben in uw doelgroep, schrijven wij de content. Van tevoren bespreken wij met u de grote van de content. Hoe groter de content, hoe beter u gevonden wordt in zoekmachines. Wij schrijven SEO waardige teksten, dit houdt in dat wij diep op het onderwerp ingaan. Door diep in het onderwerp te gaan, belonen zoekmachines u door de pagina hoger te laten verschijnen in zoekopdrachten.

Geen standaard content

De bezoeker van uw website moet de aangeboden content interessant vinden, anders is deze zo weer van uw website vertrokken. Daarom schrijven wij geen standaard verhaal. Wij schrijven de content op basis van uw branche en doelgroep, deze hebben we eerder voor u onderzocht. Op deze manier krijgt u niet alleen content die goed gevonden wordt in zoekmachines, maar ook content die aanspreekt bij de bezoeker van uw website.

Social media

Ons specialisme ligt in het schrijven van teksten en het creëren van content op social media. Door social media effectief te gebruiken, genereert u meer bezoekers op uw website. Social media is tegenwoordig erg belangrijk, bedrijven kunnen niet meer zonder. Toch zijn er veel bedrijven die het links laten liggen. Wij helpen u graag om social media op een passende manier toe te passen op uw bedrijf. Dit doen wij door een goede basis te creëren en u te helpen met het opzetten van diverse social media kanalen. Wij laten het niet bij het enkel aanmaken van bijvoorbeeld een Facebook account. Nee, wij helpen u bijvoorbeeld ook met het opstellen van een contentkalander. Daarbij zoeken wij voor u uit wanneer u bepaalde dingen het beste kunt plaatsen op social media en welk type content het beste aanspreekt bij uw doelgroep.

Interesse?

U ziet dat wij u in alle vormen kunnen helpen op het gebied van content. Of dit nou iets groots of kleins is, wij helpen u graag! Heeft u interesse in één van onze diensten? Neem dan contact met ons op en wij bespreken met u de mogelijkheden. Wij willen samen scoren met uw content!