Wat kunnen wij voor u betekenen?

Zoals onze bedrijfsnaam al zegt: wij willen scoren met content. Dit doen wij in de breedste zin van het woord. Zo kunnen wij u helpen met een blogartikel voor linkbuilding, maar ook content schrijven voor uw volledige website. Daarnaast helpen wij u graag met het opzetten van uw social media kanalen. Op deze pagina vatten wij samen wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

Content schrijven

Heeft uw website een goed uiterlijk maar nog geen aansprekende content? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij schrijven graag content voor u, die aantrekkelijk is voor uw doelgroep. Dit kan betekenen dat u bestaande content wilt laten aanpassen, maar ook dat wij nieuwe content schrijven die past bij uw organisatie en uw bezoekers. Ons doel is dat wij content creëren waar u en uw bezoekers blij van worden. Wij verdiepen ons graag in uw merk en in uw product, op deze manier kunnen wij pas echt content schrijven waar u wat aan heeft. Dit is immers onze passie!

Linkbuilding

Bent u erg actief met SEO en vindt u dat er erg veel tijd gaat zitten in linkbuilding? Wij nemen dit graag van u over. Door blogs te schrijven over uw product en deze te plaatsen op relevante websites, zal dit bijdragen aan betere resultaten in organische zoekopdrachten. Oftewel: u eindigt hoger in zoekmachines. Wij beloven u niet dat door het schrijven van een blog met daarin een link naar uw website, u hoger zult eindigen in zoekmachines. Wel dragen wij hier graag aan bij!

Social media

Tegenwoordig is de communicatie met de klant verandert, van een monoloog zijn we naar een dialoog gegaan. Iedereen die een mening heeft over uw organisatie, kan hier gemakkelijk iets over los laten op de social media. Het is daarom belangrijk om hier goed op in te spelen en toegankelijk te zijn voor de klant! Wij helpen u graag bij het maken van de juiste beslissingen op social media gebied en helpen u graag op weg! De kunst van social media zit hem namelijk niet in de kwantiteit, maar in de kwaliteit.

Interesse?

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wanneer u uw wensen kenbaar maakt, zullen wij met een passend voorstel komen. Wij nemen graag uw werk uit handen zodat u bezig kunt zijn met uw core business. Wij willen dat u scoort met uw content!