Wie zijn wij

Wij zijn een jong bedrijf dat is gespecialiseerd in het creëren van content. Dit doen wij zo breed mogelijk. Wij doen er alles aan om altijd up-to-date te blijven binnen onze eigen branche. Dit houdt in dat wij altijd meegaan met de laatste trends. Dit wil niet zeggen dat we alles klakkeloos aannemen, wel dat we onszelf continu proberen te verbeteren.

Hoe het begon

Op 20 april 2016 zijn we deze onderneming officieel begonnen. Dit hebben we gedaan nadat we geïnspireerd zijn door OnlineMarketing.nl, hier heeft Simeon Mast (contentspecialist) in het verleden stage gelopen. Doordat er vele positieve reacties hierop kwamen, heeft hij begin 2016 besloten om voor zichzelf te beginnen. Doordat ScorenmetContent.nl en OnlineMarketing.nl een goede band met elkaar hebben, kunnen wij ook totaalpakketten aanbieden. Dit houdt in dat wij in samenwerking met onze partner uw volledige website kunnen verzorgen. Hierbij kunt u denken aan: design, vindbaarheid en content.

Kwaliteit staat voorop

Op dit moment zijn we als start upper hard bezig om ons goed neer te zetten in de markt. Dit doen wij niet door zoveel mogelijk klanten binnen te halen, maar door kwaliteit en vakwerk af te leveren aan onze klanten. De klant moet met een glimlach kunnen kijken naar de content die wij leveren. Bent u niet te tevreden? Geen probleem! Wij gaan er dan namelijk alles aan doen om u wel tevreden te maken. Service en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Wat bedoelen wij als we het hebben over ‘ScorenmetContent’?

Toen wij onze bedrijfsnaam formuleerde, wilden we een bedrijfsnaam waarbij mensen direct weten wat wij bedoelen. Elk bedrijf wil scoren, scoren met zijn/haar product dat het bedrijf verkoopt. Om interesse in het product te krijgen, moet de potentiële klant geënthousiasmeerd worden. Een geschikte tool hiervoor is aansprekende content. Content waar u dus uiteindelijk mee gaat scoren. Dit is niet alleen onze bedrijfsnaam, ook onze lijfspreuk!

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig geworden naar hoe wij ervoor willen zorgen dat u gaat scoren met uw content? Informeert u dan eens vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij hebben. Wij staan u graag te woord en helpen u graag op weg.